Om

Om Boot Bananas

 Boot Bananas er designede af modelmageren Alex og hendes partner Phil, som er klatreinstruktør. Boot Bananas blev skabt i deres kamp for en gang for alle at slippe af med Phils lugtende sko.

Vi kæmpede imod lugten

Vi var lige flyttet sammen i vores første lejlighed og lugten fra Phils klatresko blev et problem som skulle løses. Vi forsøgte os med alle produkter på markedet som skulle afhjælpe lugten, men ingen produkter kunne klare udfordringen. Så vi bestemte os for selv at tage kampen op.

Det er en … banan

Vi var opsatte på at undgå syntetiske kemikalier, og udviklede vores egen blanding af naturligt velduftende salte og mineraler. Alex gik i gang med at designe det optimale sko-passende design. Ti-øren faldt en aften hvor hun arbejde med gule tekstiler, og Boot Bananas var født. Så snart Phils klatrevenner, som alle havde lugtende fodtøj, havde testet Boot Bananas grundigt blev vores lille lejlighed i Syd-London centrum for en lavedendel-duftende produktion.

Frugterne af vores arbejde

Hen over det følgende år lavede vi næsten 8000 Boot Bananas i hånden, før vi slog os sammen med en fabrik som hjalp os med at sætte produktionen i system. Du kan læse mere om ingredienserne i Boot Bananas her.

Phil & Alex